Jouw collega’s

 

 

Marcel

Mijn naam is Marcel en ik ben hier in 2008 gestart als stagiair om uiteindelijk door te groeien naar assistent-monteur, monteur, hoofdmonteur, projectleider en momenteel ben ik werkzaam als operationeel manager.

Hierbij is één van mijn verantwoordelijkheden het aansturen van de buitendienst.

Het belangrijkste is, vind ik, dat iedereen met een fijn gevoel naar zijn werk gaat en dat we met elkaar mooie resultaten boeken. Natuurlijk zitten er wel eens zaken tegen (zowel zakelijk als privé), maar bij Solid Systems hopen we iedereen voldoende te stimuleren deze zaken direct bespreekbaar te maken, zodat we, indien nodig, hulp kunnen bieden.

Waarom ik hier al zo lang werk? Omdat de cultuur open en direct is, waarbij naast hard werken, ook genoeg tijd is voor gezelligheid!

Michelle

“Ik heb een voldaan gevoel als ik naar huis ga”

Mijn naam is Michelle en ik werk als administratief medewerkster voor Solid Systems.

Mijn functie is echt ontzettend leuk. Voor mij is geen werkdag hetzelfde. Contact met verschillende leveranciers, klanten maar ook collega’s met uiteenlopende vragen zorgen voor de nodige uitdaging voor mij.

Onze klanten staan centraal, je doet voor hen wat nodig is en soms een beetje meer! Ik ervaar werken in een kleinschalig team als waardevol.

Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheden. Solid Systems is een prettige werkgever. Het is een groeiende organisatie die naar je ‘luistert’. Je krijgt (als je zelf wil) kansen om jezelf te ontplooien. Bij Solid Systems wordt waarde gehecht aan collega’s die de ambitie hebben om te willen leren en doorgroeien.

Een uitmuntende kans om alles uit jezelf te halen.